Αυτό το πιάτο έγινε για 6
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζετε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
Για το ζυμάρι: Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Μπορείτε αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη να ενεργοποιηθεί η μαγιά για 10 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια, ρίχνετε το αλεύρι, το ελαιόλαδο και χτυπάτε με τον γάντζο σε χαμηλή ταχύτητα για 8-10 λεπτά.
Αφαιρείτε από τον κάδο, τυλίγετε με μία πετσέτα το ζυμάρι και αφήνετε στην άκρη να φουσκώσει για 30 λεπτά.
Χτυπάτε την κέτσαπ με τη σάλτσα και τον κύβο κότας MAGGI στο μίξερ (multi).
Ανοίγετε τη ζύμη σε παραλληλόγραμμο 30Χ40 εκ. και απλώνετε τη σάλτσα. Μοιράζετε τα υλικά της γέμισης και τυλίγετε σε ρολό.
Βάζετε στο ταψάκι με την ένωση προς τα κάτω. Αλείφετε με το αυγό χτυπημένο και χαράζετε ανά 2 εκατοστά. Ψήνετε για 30-35 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε μερίδες, σερβίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και θυμάρι. Το στρομπόλι του Άκη Πετρετζίκη είναι έτοιμο για σερβίρισμα.