Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε 800 ml νερό και αφήστε να πάρει μια βράση.
Αδειάστε μέσα 1 φακελάκι πουρέ πατάτας Maggi 125γρ και αποσύρετε το κατσαρολάκι από την εστία.
Με μια σπάτουλα ή μια μεγάλη κουτάλα , ανακατέψτε μέχρι δημιουργηθεί ο πουρές.
Aφήστε στην άκρη για 15 λεπτά μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του. Παράλληλα, σε ένα τηγανάκι και με ελάχιστο ελαιόλαδο σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και ενσωματώστε με τον πουρέ.
Ρίξτε τον πουρέ στον κάδο του μίξερ και με το σύρμα ανακατέψτε στην χαμηλή ταχύτητα.
Αδειάστε μέσα το τριμμένο ψωμί, τον ταραμά τον χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια και το ελαιόλαδο .
Ανακατέψτε για 2 λεπτά και δοκιμάστε το αλάτι και το λεμόνι. Αν χρειαστεί και ανάλογα με την προτίμησή σας προσθέστε παραπάνω λεμόνι.
Διατηρήστε στο ψυγείο σε αεροστεγές σκεύος.