Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ρίχνετε 2 κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σκουπίζετε καλά με μια πετσέτα ή πινέλο για να απλωθεί παντού το λάδι. Τοποθετείτε επάνω στο τηγάνι την τορτίγια και φροντίζετε το μέγεθος του τηγανιού να είναι τόσο ώστε η πίτα να ανασηκώνεται στο πλάι για να εγκλωβίσει μέσα το αβγό.
Σπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Έπειτα, προσθέτετε τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κυβάκια, ρίχνετε τη MAGGI Νοστιμιά και πιπέρι και αδειάζετε το μείγμα επάνω στην πίτα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα και αντίσταση στους 180 °C για15 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το αβγό.
Παράλληλα σε ένα μπολ ρίχνετε ψιλοκομμένη την ντομάτα και το αβοκάντο, προσθέτετε το γιαούρτι κα 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατίζετε.
Βγάζετε την τορτίγια από τον φούρνο όταν είναι πλέον έτοιμη, κόβετε στη μέση, γεμίζετε με το αβοκάντο και σκεπάζετε με το άλλο μισό. Η τορτίγια με αβγό και αβοκάντο είναι έτοιμη για σερβίρισμα.