Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Απλώστε τις πίτες στον πάγκο της κουζίνας, κόψτε σε κύβους το αβοκάντο και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
Μοιράστε τον κιμά στις πίτες, πασπαλίστε με μισή κουταλιά νοστιμιά την κάθε πίτα και ρίξτε στο τέλος τα τοματίνια, το κρεμμύδι, την sriracha και το τυρί.
Τυλίξτε σφιχτά τις τορτίγιες και βάλτε λίγο νερό στην ένωση για να μην ανοίξουν.
Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ψήστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι τορτίγιες σας να πάρουν χρώμα και να λιώσει το τυρί. Εναλλακτικά ψήστε στον φούρνο σε πρόγραμμα αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.