Αυτό το πιάτο έγινε για 5
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει. Παράλληλα βάλτε ένα τηγάνι σε πολύ δυνατή φωτιά και ‘’καβουρδίστε’’ τον κιμά μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα (σε δύο δόσεις διαφορετικά θα βγάλει τα υγρά του).
Μεταφέρετε τον κιμά στο κατσαρολάκι, προσθέστε το σκόρδο, την τομάτα, την πάπρικα και τον κύβο μόσχου, μαγειρέψτε για τουλάχιστον μια ώρα και φροντίστε να μην έχει πολλά υγρά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα του.
Βάλτε σε ένα μπολ το γιαούρτι, την μαγιονέζα, το μασκαρπόνε, λεμόνι και αλάτι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε από μια κουταλιά σε κάθε τορτίγια, βάλτε κιμά, τις πιπεριές ψιλοκομμένες και ολόκληρα τα φύλλα μαρουλιού.
Τυλίξτε σφιχτά και κόψτε στη μέση. Σερβίρεται άμεσα.