-
Βήμα 1
5 λεπτά
Καθαρίζουμε το σέλινο, και όλα τα λαχανικά. Κόβουμε τo σέλινο σε κομμάτια 10 εκ. (κρατάμε μερικά τρυφερά φύλλα για το σερβίρισμα), τη σελινόριζα σε κύβους 1,5 εκ και κρατάμε μόνο το λευκό μέρος από τα πράσα.
-
Βήμα 2
5 λεπτά
Σε άφθονο νερό που βράζει βράζουμε το σέλινο για 2-3 λεπτά, σουρώνουμε και κρατάμε στην άκρη. Παράλληλα, ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, κόβουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες.
-
Βήμα 3
7 λεπτά
Σε μια μεγάλη και πλατιά κατσαρόλα, σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι μαζί με τη σελινόριζα και τα πράσα. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και σε αυτό σοτάρουμε το κρέας.
Αν η κατσαρόλα μας δεν είναι πολύ μεγάλη, το κάνουμε αυτό λίγο-λίγο μιας και θέλουμε να πάρει καλό χρώμα το κρέας μας και να μην βράσει.
-
Βήμα 4
55 λεπτά
Σβήνουμε με το λευκό κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί όλο το αλκοόλ.
Καλύπτουμε το κρέας με καυτό νερό, προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών MAGGI, αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά.
-
Βήμα 5
30 λεπτά
Προσθέτουμε τη σελινόριζα, τα πράσα και το σέλινο και σιγοβράζουμε για άλλα 30 λεπτά. Στα τελευταία 5 λεπτά προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα φύλλα από τα σέλινα που κρατήσαμε.
Όταν το κρέας έχει βράσει και είναι μαλακό, το ίδιο και τα λαχανικά αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να κρυώσει λιγάκι.
-
Βήμα 6
10 λεπτά
Για το αυγολέμονο:
Χτυπάμε τους κρόκους καλά, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το corn flour διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό.
Προσθέτουμε λίγο ζουμί από το φαγητό συνεχίζοντας το κτύπημα.
-
Βήμα 7
30 λεπτά
Ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα και την κουνάμε δεξιά-αριστερά φροντίζοντας να πάει παντού.
Σιγοβράζουμε για λίγο ακόμα μέχρι να πήξει η σάλτσα, προσθέτουμε λίγο από το ξύσμα του λεμονιού και σερβίρουμε.
online casino real money usa no deposit bonus codes v276ku
Reliable tips. Kudos.
coolcat online casino no deposit codes https://combatcasino.info/review-betwhale/ american casino tv show watch online