Αυτό το πιάτο έγινε για 4
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Κόψτε το κρεμμύδι σε λεπτές κάθετες φέτες και βάλτε το σε ένα μπολ που του έχουμε βάλει κρύο νερό και ξύδι.
Πλύντε και καθαρίστε το αγγούρι αφήνοντας λίγο φλούδα και κόψτε το σε λεπτές κάθετες διαγώνιες φέτες.
Βάλτε το αγγούρι σε ένα άλλο μπολ.
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση και ρίξτε τα μέσα στο μπολ με το αγγούρι.
Κόψτε και την πιπεριά σε κάθετες λεπτές λωρίδες και ρίξτε τη και αυτή στο μπολ με το αγγούρι και τα ντοματίνια.
Ξεπλύνετε το κρεμμύδι στραγγίζοντάς το καλά με τα χέρια και προσθέστε το στο μπολ με τα άλλα λαχανικά.
Ρίξτε έπειτα το ξύδι, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και τη MAGGI Νοστιμιά στο μούλτι μαζί με τη φέτα και χτυπήστε μέχρι να γίνει μια σάλτσα.
Σερβίρετε σε ένα πιάτο και ρίξτε από πάνω τις ελιές, τη ρίγανη, την κάπαρη & τη σάλτσα τόπους τόπους.