Αυτό το πιάτο έγινε για 2
Οι 5 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μας
Καθαρίστε καλά τα μανιτάρια από χώματα με ένα νωπό πετσετάκι.
Κόψτε τα λευκά μανιτάρια στα 4 και κόψτε τα με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια αφαιρώντας τα κοτσάνια.
Βάλτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Έπειτα, ρίξτε τα μανιτάρια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 5 λεπτά.
Βγάλτε στην άκρη και προσθέστε το θυμάρι, το σκόρδο, μοσχολέμονο, τη Nοστιμιά MAGGI και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
Ανακατέψτε και αφήστε μέσα στο τηγάνι για 5 λεπτά.
Σερβίρετε ως ορεκτικό, σαλάτα ή γαρνιτούρα για ψητό κρέας.